Najveća pretnja to ugrožava žalba koža je obješena

Najveća pretnja to ugrožava žalba koža je obješenaMack dozvoljeno! To nije u stvari početne pokazatelji od starenja linija! Najveća pretnja to ugrožava žalba koža je obješena. Pitali smo eksperti: na koji primjer, zašto ne, meri popins facelift daje najbolje rezultate? Šta su prednosti dizanja pristup oduševljen? To je vjerovatno to na početku pitanja koja prati godinama došao bore. Međutim, loša koža rezultate u mnogo više neprijatno od preloma. Pod rezultat gravitacije, gubitak njena životnost I energije na kožu, u osjećaj, podrazumijeva kolaps lice. Tradicionalni sa facelift drooping lice u tako stvarno inovativne diplomu, to je izvodljivo eliminisati višak overhanging ćelije. Ali za ovo hirurške tretman je mislio o previše ranim 30-im. Ovo fazi, endoskopski lica obnove hirurške tretman’.

Kratko ‘endo-dizanja’ se zove ova procedura, što namjerava oživjeti lice 10 godina, zar ne ostavim ni jedan trag na vidiku. ‘trodimenzionalni lica obnove kirurški postupak’ se zove ova strategija, koji je osnovao dr oscar ramirez. Medicinski park goztepe zdravstvenih ustanova komplicirano od plastike, obnova, estetskog I ruka operaciju profesionalni hirurg, dr ümran naprijed, istragu o hirurške tretman obratio. Endo – dizanja pristup možeš pojasniti to brzo? Drugi je drugačiji pristup standard renoviranje hirurške tretman. Možemo rećI da je čudo od starosti. Kozmetičkih pitanja, povremeno u lice je ograničen na par područja. To koncentrat hirurške tehnika kao povrijeđen manje od razne druge tipična metode postićI senzacionalno rezultate. Ovo 30, odnosi na osobe od starosti od 40 do 50. Kako se to razlikuje od tipična facelift?

Endoskopski facelift, lice mišIćav tkiva slobodi

Rezovi su napravljeni u tipična pristup jako dugo I vidljive. Međutim endoskopski lift, manje od 1.5 cm, ili 3 ili četiri lica koja su nam potrebna. Ova kosa ne izgleda da se dešavaju u okruženju. Porcije vrlo je mali I zbog format, tretman ‘zašto ne, meri popins facelift’ naziva. Kako je kirurški postupak nastupao? Hirurg početne 1.5-centimetar rez je napravio I također endoskopiju koja je povezana sa bar, kao kazaljka rez u kožI I također stavio je tijelo u duboko tkiva. U opremu mali elektronske kamere omogućava da vidiš doktora na ekranu dok tretman je trčao. To se posebno stvorio medicinske alate kao postupak provjerio iz pratiti bez otvaranja ćelije uradio pre nego što se nalazi u malim razlomke sa razlomke je završen. Koja je korist ove metode? Ovaj način askilanar poboljšana vuče kao izgled da je nov.

Endoskopski facelift, lice mišIćav tkiva slobodi

Stoga, svi faktora koji može dovesti drooping I opuštaš, popravljeno u uspješno. Svaka žena može iskoristiti ovo hirurške tretman? Endoskopski facelift, lice mišIćav tkiva slobodi, viška lice I također umjeren pojedinaca koji imaju nedostatak viška debeli su najbolji izglede. Mnogo ljudi sa objese obrazi, duboko linije oko nos, kao usta, usne propala unutrašnje, suptilno, kao da su na raspolaganju. Većina pacijenata je tipično 30, 40 I 50-ih I također viška kože ne postoji, ili je vrlo malo. Mnogo bolje identifikacija od problema kandidata kao perspektivu on ima dobro razumijem ovu tehniku, endoskopski renoviranje je prvi problem zašto ne, meri popins I također je optimalna prednost. Koje su prednosti ovu tehniku?

Mnogo pojedinaca, koji je prošao kroz hirurške tretman može da se vrati u funkciji nakon tri do pet dana

Ova tehnika, što je teško daje mogućnost lice prevoz bez traga, da bi mogli da stignemo do područja koje su žestoke da se s raznim druge metode, kao čini li moguće da se suočiti sa problemima u to. A I u centru lice posebno centralna lokacije, kao primjer oko očiju, nos I također usta su obično izaziva da se s tradicionalnim renoviranje tehnike da područje. Na ovaj način, veoma male porcije, a I sa jedinstvena alat, plastični hirurg nastupa ove operacije bukvalno sa vještini umjetnik. Manje vremena, novac, kao I stres prevazilazi da razne druge vještine zbog činjenice da to zahtijeva. Teškoće I riskirati proporcija je manje. Oporavak vrijeme je za par dana? Mnogo pojedinaca, koji je prošao kroz hirurške tretman može da se vrati u funkciji nakon tri do pet dana. Otkad je stvarno mali rezovi su napravljeni, modrice I otok je minimalan kao samo nekoliko šavova uradio.

Mnogo pojedinaca, koji je prošao kroz hirurške tretman može da se vrati u funkciji nakon tri do pet dana

Ljekovita bez bol je brzo I također pitanja su rijetke. Endoskopski facelift, jedan od vitalne napredak u nove hirurške ideja. Kada obavljaju vešt kao trenirani plastični hirurzi u vezi tih problema, uspjeh je čudesno. Bore kožu ćeliju sa lica podršku, generalno, na kraju trideset godina postane neverovatno. Deset godina ranije, ali počinju da šupi lica životu. Otapanja debela uloške pod kapke je stvaranju 3 veliki problem postojeće posebno. Doktore, bronzana smokey, u centru dio lice koje su u stvari dobio iskeletsi nam govori: “Srušio u krevet dole jastuke, vodi do jačanje linije. Podočnjaci drooping I jastuke pala pod kapke stvara. Da ih popravim sve u sredini komponentu lice iza paddings dupe uvećanje pomoću silikonske ulje su da je napuštena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *