Saveti prirodni efikasan protiv bora

Protiv bora, zdrav način života kao i neke savete za sve-prirodni i efikasniji od kreme protiv bora na tržištu. To je sve pojašnjava. Najbolje načine za borbu protiv bora oko očiju? Načina da se olakša ih sa prirodnim receptima? Ovde su neke moćne ideje da se održi dobar izgled i glatku kožu.

Nabori, to je samo da je to

Nabori, to je samo da je toPrvo, postoje 2 vrste zalomы. Na mimić bore, bore i linije pripadaju Nazvan zglobovi, mišići lica. Ove divne linije, koje svedoče o smeh konstanta (vrane noge na primer), ili onih koji pokazuju alarm, ili zakal (morщina Lava). Oni su prikaz faze života. Starenja bora starenja bora su direktan rezultat drяblosti kože. Njihova pojava je, očigledno, u vezi sa godinama, međutim, i razne druge aspekte starenja, kao što su sunce, ponavlja i bez zaštite. Mi domaćin, da pomenemo samo neke stvari, bora, koji su dizajnirani od uglova usta, brade (“sastavljen gorčine” ili brazde on je radio kao-brada), bore oko usana (“plisse-sunce” ili péribuccales nabora), bora vrata, itd, troše protiv bora, da se zaustavi pojavu bora, počnimo od toga, da ne puši i ne zloupotrebljavaju alkohol. Sa korišćenjem duvana, kao i višak direktnog uticaja sunca zapravo negativne dom za vašu kožu.

Nakon toga, potrebno je da stalno konzumiraju alkohol, kao i iz tog razloga troše mnogo vode. Vam je potrebno ne manje od dva litra svaki dan, u idealnom slučaju, a negazirana, ili, barem, rotirajući između mineralne vode i meke vode. Životne sredine-korisnik-prijatan čaj, bogat antioksidantima, je takođe veoma dobro. Hrana, obilje povrća i voća, ne previše masne hrane, uglavnom, zdrave i uravnotežene ishrane plana preporučuje se: vitamini, antioksidansi polifenoli, flavonoida … svaka mala stvar postoji. Zabrani programima profesije, koje čine io-io za vašeg tela i vaše kože. Najefikasniji dijete” bez ishrane “, kao i troškova, svakodnevno, i bez zloupotreba. Da se popne u vazduh, neće biti zaštićeni od(e). I dobro se odmorite! Nedostatak odmora utiče na kožu.

Da se bori sa kože

Da se bori sa kožeAko je starenje kože-to je istina života, međutim, to može da uspori proces negu vaše kože svaki dan. Meka čišćenje i vlaženje za čišćenje svoje kože i koristite kremu na redovnoj osnovi. Za maksimalnu efikasnost, nanesite kremu čini male kružne pokrete oko očiju. Potražnja mnogo dublje nabora, kao što su oni u hram ili oko uglova. Ako je potrebno, ponovite postupak nekoliko puta na dan. I oni takođe pokazuju nos krugu lica. Obično, naš prvi odgovor je da koristite korektor, protiv bora, ili samo da se sakrije iza naočara. Neki idu tako daleko, da preduzme radikalne mere, kao što su hirurški tretman. Međutim, lokacija rez očiju je veoma delikatna.

Njegova neverovatna posebnog zahteva negu svaki dan sa osnovnim tehnikama i prirodni. Ali samo šta je to što će izazvati edem i zalomы ispod očiju? Obično je povezano sa pojavom tamne krugove i kese ispod očiju sa nedosыpa. Svakako, to je jedan od glavnih razloga, ali postoji mnogo drugih faktora, kao što su umor, sunce, anksioznost, alkohol. Svaki od ovog problema, cirkulaciju oko očiju. Koža oko očiju je 4 puta tanji u poređenju sa kože na ostatku lica. On se napaja iz mreže određenog krvi, pružanje cirkulaciju. Sporije i manje aktivno, mikrocirkulaciju pravilno ponašaju u toku dana. Ali, kada se osećate umorno ili si otdыhaešь na kraju, ona postaje još nemaran. Kao rezultat toga, pigmenti su koncentrisani na tanke kože oblik očiju. Na taj način, karakteristična boja tamnih krugova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *